En australisk turist lämnar in polisanmälan efter att en taxichaufför från Phuket ska ha rört sin 15-åriga dotters ben på ett olämpligt sätt

Phuket -

  En australisk turist lämnade in en polisanmälan efter att en taxichaufför från Phuket ska ha rört sin dotters ben på ett olämpligt sätt inne i en taxi vid ett parkeringsområde i ett köpcentrum i Mueang Phuket-distriktet under den senaste helgen.

Igår (1 majst), Överstelöjtnant Nannapat Malai vid Cherng Talay-polisen i Thalang rapporterade att en 44-årig manlig australisk turist som bodde på ett hotell i Bang Tao Beach i Cherng Talay, Thalang-distriktet. (Phuket Express håller undan hans namn) lämnade in en polisanmälan den 30 aprilth om den påstådda händelsen.

Turisten berättade för polisen den 29 aprilth ungefär klockan 12:10 rörde en taxichaufför sin 15-åriga dotters ben på ett olämpligt sätt i en taxi medan den parkerades på en parkeringsplats i ett köpcentrum i Mueang Phuket.

Turisten sa att han inte vill vidta några rättsliga åtgärder mot taxichauffören eftersom han var på väg tillbaka till Australien den 30 aprilth. Turisten ville dock dokumentera händelsen med polisen.

Cherng Talay-polisen berättade för den associerade pressen i Phuket att de har kontaktat Phukets turistpolis för att undersöka saken. De har identifierat taxichauffören och han förhörs, även om hans namn inte lämnades ut till pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.