Lämna/flytta från/till Pattaya, Thailand? Vi kan hjälpa!!

2020 var ett svårt år för många, inklusive invånare i Pattayaområdet. Pattaya News har under hela året täckt effekten av Covid-19-pandemin har haft på många människors liv och tyvärr inkluderar det det faktum att många av olika anledningar har bestämt sig för att lämna Pattaya och/eller Thailand och återvända hem antingen utomlands eller någon annanstans i Thailand.

Det kan naturligtvis vara en svår uppgift.

Våra vänner på Move Easy Relocations kan dock hjälpa till med denna uppgift och göra processen problemfri, vilket ger en sinnesfrid för svåra övergångar. Dessutom, för dem som återvänder till Thailand efter längre perioder av att vara borta på grund av gränsrestriktioner och stängningar, kan Move Easy Relocations också hjälpa till här med dina flyttbehov.

Move erbjuder en mängd olika alternativ för sina värdefulla kunder här är några av dem nedan valda för våra läsare som kan passa dina behov:

 

Internationellt drag
Uppskattare

IME tar en del grundläggande information som volym, hämtnings- och leveransplatser och returnerar ett uppskattat kostnadsintervall för din flytt i realtid. Använd det här verktyget för att få en ungefärlig uppfattning om vad din flytt kommer att kosta.

 

Thailand Pack
& Flytta

För hem- och kontorsflyttningar i Thailand, få ett omedelbart pris med TPM. Vi har enkla "2-män-och-en-lastbil"-tjänster och fullomfattande flytttjänster. Kolla verktyget här för en kostnadsfri offert!

Här är lite mer information om våra vänner på Move:

  • Fullt kapabel: MOVE är en enhet av 8PL Co., Ltd., en logistikleverantör med full omfattning registrerad i Thailand. 8PL tillhandahåller tjänster inklusive flyg- och sjöfrakt, lastbilstransport, tullklarering, formaliteter, lagerhållning och andra logistiktjänster. Klick här. för mer information om 8PL.
  • Över hela världen: MOVE specialiserar sig på personliga omlokaliseringar, en mycket komplex delmängd av internationell spedition. Genom vårt nätverk av världsomspännande partners kan vi tillhandahålla snabb och effektiv dörr-till-dörr-service från och till var som helst i världen – till sjöss eller med flyg eller över land.
  • Familjeorienterad: Som ett expat familjeägt och drivet företag i Thailand förstår vi hur komplicerat och stressigt att flytta kan vara. Vårt löfte är uppmärksamhet på detaljer, trogen service och att göra allt som står i vår makt för att göra din flytt okomplicerad och stressfri.

Här är bara några av de utmärkta tjänster de tillhandahåller:

  • Hemflyttning: Vi packar dina personliga tillhörigheter och möbler, från skor till ljuskronor. Du kan övervaka så mycket eller så lite du vill. Tillsammans väljer vi en rutt och transportör som passar dina behov. Vi kan ordna uppackning på destinationen, eller lägga i lager tills du är redo att flytta in.
  • Kontor/butiksflytt: Att flytta ett företag kräver noggrann packning och indexering av lådor så att du vet vad som går vart i andra änden. Förpackning av kontorsutrustning kräver särskild omsorg för att undvika skador under transporten. Du kan behöva tunga lyft eller överdimensionerad inlandstransport i båda ändar.
  • Packa och lagra: Slutdestinationen fortfarande osäker? Inga problem. Vi kan packa (med valfri väderbeständighet) och lagra din egendom tills du är redo att skicka. Kort-, långtids-, täckt och utomhusförråd finns tillgängligt, och du kan vara säker på att din egendom är säker och fullt försäkrad.
  • Speciella fall: Måste du dra din yacht från Andamansjön till viken? Behöver du tillfälligt inträde till din skåpbil på världsturné? Är dina tillhörigheter strandsatta på grund av covid-19-nödsituationen? Vi är här för att hjälpa dig få dina saker där de behöver vara med minsta möjliga krångel.

Processen att flytta behöver inte vara smärtsamt, även om orsakerna kan vara komplexa och varierande. Låt vår föredragna flyttpartner och vänner på Move hjälpa dig genom processen och kontakta dem idag för en offert, för att svara på dina frågor och hjälpa dig genom processen.

Klicka här för att kontakta Move nu!