Tatuerare greps i Phuket för att ha våldtagit 13-årig flicka

Phuket -

En tatuerare greps på sin födelsedag i Phuket efter att han påstås ha våldtagit en 13-årig flicka i en tatueringsbutik i Bangkok.

Metropolitan Police Bureau berättade för Phuket Express att polisen underrättades om den chockerande händelsen från flickans föräldrar. Flickan berättade för sina föräldrar att hon ursprungligen hade kontaktat tatueraren via en Facebook-sida för företag. Hon gick med på att göra en liten tatuering för 400 baht. Men vid hennes ankomst, enligt flickans uttalanden, stängde den misstänkte sin tatueringsbutik innan han tog henne till andra våningen och ska sedan ha våldtagit henne aggressivt.

Efter en läkarundersökning fann Phuket Municipality Law Enforcement att flickan hade allvarliga skador på hennes könsorgan och reproduktionssystem. Hon kommer att få akut läkarvård och operation.

Thon Buris brottmålsdomstol i Bangkok utfärdade en arresteringsorder den 11 april 2024 för honom på grund av anklagelsen för sexuella övergrepp på en flicka som ännu inte är över femton år och för att ta en flicka som ännu inte är över femton år gammal från sin vårdnadshavare.

Denna vecka arresterade Phuket Law Enforcement den eftersökte misstänkte, Vasin Kitnopsri eller Game, 25, från Nakhon Pathom. Han greps i ett hyresrum i Soi Po Gui på Mae Luan Road i Tald Nuea-distriktet, Phuket City.

Den misstänkte hävdade för polisen att han verkligen älskade offret. Han berättade också för polisen att han hade sexuella relationer med minst 100 kvinnor, det är inte känt hur många som var utan samtycke eller möjliga minderåriga.

Han är fortfarande häktad vid presstillfället.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.