Lagerbrand i Rassada orsakar miljontals baht i skador - VIDEO

RASSADA- En förödande brand svepte genom ett lager på Bypass Road i Rassada och orsakade skador som uppskattas till miljontals baht.

Branden, som inträffade i ett lokalt varuhuss lagringsanläggning, rapporterades till Rassadas brandkår fredagen den 26 april. Brandmän skyndade till platsen och anlände med flera motorer för att ta itu med infernot som hade uppslukat lagret och släppte ut tjocka plymer av svart rök som var synlig på ett bra avstånd.

Arbetet med att släcka branden fortsatte i cirka en timme innan situationen kom under kontroll. Trots den kraftiga branden har inga personskador rapporterats.

Den ekonomiska belastningen av branden är betydande, med preliminära uppskattningar som tyder på skador som uppgår till miljoner baht. Orsaken till branden utreds för närvarande av kriminalpolisen som gör en grundlig undersökning för att fastställa ursprunget och möjliga orsaker till händelsen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.