Syrisk man greps på Phukets flygplats för att ha använt ett falskt pass

Phuket -

En syrisk man greps på Phukets internationella flygplats söndagen (22 aprilnd) efter att han upptäcktes använda ett falskt UAE-pass.

Phuket immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de klockan 3:00 den aktuella dagen arresterade en utländsk man som de identifierade endast som en 52-årig syrisk man. Han greps vid den internationella avgångsterminalen på flygplatsen.

Han fördes till Sakoos polisstation för att anklagas för att ha använt ett falskt pass (UAE). Det var oklart hur han ursprungligen hade rest in i Thailand eller om han hade använt samma falska pass. Den syriske mannen hade inte släppt några uttalanden vid tidpunkten för pressen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.