Fastighet: Renoverad bar och restaurang finns i Patong

🍹 Phuket – Renoverad bar & restaurang i hjärtat av Patong på Bangla Road. Fyra våningar med 100 kvm på varje våningsplan. Fullt utrustad, med separata barer, professionellt kök och effektiv programvara för försäljningshantering. Äg en lönsam anläggning i Patongs livliga scen! 🌟

Snarare detaljer HÄR.

Kontakta oss Siam Business Brokers, inte The Phuket Express, för mer information.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/