Phang Nga firar säsongens framgångsrika 15:e kläckningsanläggning för lädersköldpaddor

Phang Nga—

Den 20 april 2024 rapporterade lokala medier i Phuket ett socialt inlägg från Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park angående säsongens 15:e naturliga kläckningsanläggning för lädersköldpaddor i Phang Nga.

Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park och Phuket Marine National Park Operations Center 2 gick samman för att följa kläckningen av lädersköldpaddor efter att ha upptäckt dem den 19 april.

Det fanns 30 ungar av lädersköldpaddor som dök upp ur sina ägg kl. 1 till 59. 3 fler upptäcktes senare i gryningen och hölls i fosterhem för att släppas till havet när de var redo.


På kvällen den 19 april var totalt 64 lädersköldpaddor redo att släppas ut i havet. Det rapporterades att det fanns 131 ägg totalt i det naturliga kläckeriet med en överlevnadsgrad på 80 % och en kläckningsgrad på 94.12 %.

Kläckningen tog totalt 54 dagar och det var enligt uppgift säsongens sista kläckningsanläggning för lädersköldpaddor.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.