57-årig thailändsk man dör efter motorcykelolycka i Chalong

Chalong –

En 57-årig thailändsk motorcykelförare har dödförklarats på platsen efter en motorcykelolycka i Chalong.

Chalong-polisen underrättades om olyckan på söndagen (21 aprilst) på Chao Fa West Road nära Wat Chalong School. Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta ryttaren, identifierad som Mr. Uthai Yadee, 57. Han förklarades död på platsen. I närheten hittade räddningsteam hans skadade motorcykel och en hjälm liggande framför elstolpen.

Lokala invånare i närheten berättade för Chalong-polisen att de hörde ett högt kraschljud som fick dem att ringa polisen. I det här skedet tror Chalong-polisen att Uthai tappade kontrollen över sin motorcykel i kurvan innan han kraschade in i elstolpen.

Det fanns ingen CCTV-kamera på platsen, konstaterar The Phuket Express.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.