Songkran vattenstänk orsakar viral kamp i Phuket

Phuket—

Klockan 4:20, den 13 april 2024, publicerade thailändska sociala medier en viral video av två utlänningar som bråkade efter att en blev upprörd efter att ha sprejats med en vattenpistol på Thaweewong Road, Patong Beach, Phuket.

Phukets Songkran-evenemang hölls på Thaweewong Road, Patong Beach, med många thailändska och utländska turister som deltog i vattenstriden.

Men Nopparat Yiwa, en civilförsvarsvolontär, ska ha berättat för lokala medier i Phuket att han såg en utlänning utan bar överkropp som åkte motorcykeltaxi till Patong Beach. Efter det ska en utlänning med svart skjorta ha vattenskjutit motorcykeltaxiföraren, men utlänningen utan bar överkropp blev inte träffad.

Situationen eskalerade när utlänningen utan bar överkropp blev upprörd och kastade slag mot utlänningen med svart skjorta. Nopparat tillade vidare att hans vän försökte stoppa tvisten men inte kunde göra det.

Kort efter dispyten märkte Patongs poliser händelsen och lyckades undertrycka tvisten. De två männen gick sedan båda skilda vägar, enligt Nopparat.
Det rapporterades att orsaken till tvisten bara var att utlänningen utan bar överkropp blev upprörd då han sprayades lätt med en vattenpistol av den svartskjortade utlänningen.

Polisen uppgav att händelsen ansågs stängd och att ingen av männen hade lämnat in åtal eller polisanmälan.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/