Berusad amerikan greps efter att ha skadat sedanfönstret med en sten i Wichit

Wichit –

En berusad amerikansk man åtalades efter att han slagit i ett sedanglasfönster med en sten i Wichit på torsdagen (11 april)th).

Wichit-polisen underrättades om händelsen klockan 5 av Mr. Tharathit Na Phatthalung, 30. Han berättade för polisen att en utländsk man hade slagit sin sedans glasfönster med en sten när den var parkerad på Chao Fa Road mittemot ett hotell i Wichit. Han kände inte den utländska mannen.

Polisen kom snabbt till platsen för att hitta den blodfläckade skadade sedanen. En skolös utländsk man hittades i närheten. Den berusade utländska mannen fördes till polisstationen i Wichit.

Han identifierades senare av polisen endast som Mr. DENNY, 46, amerikansk medborgare. Han berättade för polisen att hans oidentifierade vän påstås ha glömt en mobiltelefon i sedanen. Han använde en sten för att försöka krossa glasrutan på sedanen för att få tillbaka mobiltelefonen. Det visade sig dock att Denny inte kände sedanföraren. Wichit-polisen berättade för Phuket Express att Mr. DENNY verkade ha tappat kontrollen över sitt sinne medan de pratade med honom, vilket visade tecken på förvirring och paranoia.

Han åtalades för att ha skadat någon annans egendom. Han sitter nu häktad och ärendet kommer att skickas till rätten på fredag ​​(12 april).th). Hans fall rapporterades också till Phuket Immigration med ett förslag om att återkalla hans visum. Mr. DENNY hade rest till Thailand den 24 marsth förra månaden med ett 30-dagars turistvisum.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.