Fyra utländska turister räddade efter att ha gått vilse vid Krating Cape i Rawai

Rawai –

Fyra utländska turister fick hjälp efter att de gick vilse vid Krating Cape i Rawai på tisdagen (9 april)th).

Personal på Rawai kommun underrättades om händelsen av ett hotell i Rawai. De underrättades av oidentifierade utländska turister att deras vänner hade gått vilse vid Krating Cape. Brandmän och livräddare gick ut för att söka efter dem med hjälp av en GPS-plats som skickats av den förlorade gruppen turister.

Deras läge var mellan hotellet och toppen av udden som låg cirka 500 meter bort. De hittade till slut de fyra utländska turisterna som tog ungefär en och en halv timme att hitta. De hittades alla i säkerhet och fördes tillbaka till hotellet.

Turisterna i fråga identifierades inte för pressen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.