Brand i Rassada kommun larmar tjänstemän och personal

Phuket -

En brand bröt ut i Rassada kommun som larmade tjänstemän och personal på tisdagsmorgonen (9 aprilth).

Rassadas brandmän underrättades om branden klockan 9:00 i Rassada kommun på Rassada Nusorn Road i Rassada, Mueang Phuket. De kom till platsen med flera brandbilar för att konstatera att branden brann.

Rök kom ut från byggnaden på första våningen. Personal och tjänstemän, inklusive Rassadas borgmästare Nakarin Yorsangrat, arbetade inne i byggnaden. Alla tjänstemän och personal lyckades fly från byggnaden. Det tog mer än en timme att kontrollera branden.

Rassadas borgmästare Mr. Nakarin berättade för Phuket Express att han hade luktat något som brann och att han och personalen försökte hitta källan. De såg då en brand i taket inne i ett förråd som används för att förvara dokument. Någon tryckte på brandlarmet och tillkallade brandmän.

Vissa dokument förstördes av branden. Orsaken till branden tros bero på en elektrisk kortslutning och ingen skadades.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.