28 länder tävlade i 'TAT Samui Open Beach Volleyball Tournament

PRESSMEDDELANDE:

Toppatleter från 28 länder och Thailand tävlade i 'TAT Samui Open Beach Volleyball Tournament'.

Den 6th årliga Samui Open Beach Volleybollturnering hölls på Koh Samui, Thailand 29, 30 & 31 Mars 2024 på SEEN Beach Club och visade sig vara en enastående framgång för alla inblandade. Det spännande sportevenemanget visade sig vara ett stort uppsving för sportturismen i södra Thailand och Koh Samui. 

Den Samui-baserade internationella turneringen skapades av arrangören Biggs Island Productions (BIP) 2016 för att erkänna det växande globala intresset för beachvolleyboll och har sedan dess hållits årligen på Koh Samui. Den BIP-arrangerade turneringen presenterades av Tourism Authority Thailand (TAT) & Amazing Thailand, och var värd av SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng och med stöd av Koh Samui Municipality (Tessaban).

De 88 lagplatserna som deltog i beachvolleybollturneringen 2024 fylldes flera månader i förväg, och de skröt tidigt med spännande spel under det tre dagar långa evenemanget. Lag tävlade i fyra divisioner (Herr 2X2, Damer 2X2, Mix 2X2 Quads 4X4) om THB100,000 XNUMX prispengar och troféer, medaljer, sponsorkuponger och volleybollutrustning och kläder.

Vädret var perfekt när matcherna började, med solen som sken ner på fantastiskt spel under de tre matchdagarna. Ungefär 600 entusiastiska åskådare såg det internationella evenemanget under flera dagars evenemang och njöt av spännande spel från de 135 toppatleterna som representerade 28 länder från Europa, Nordamerika, Sydamerika, Australien och Asien. 

Koh Samui Hotell som officiellt används av turneringsspelare och åskådare inkluderar Avani Chaweng Hotel, KC Beach Club, Nantra Hotel Chaweng och Green Hotel Chaweng. Kvällsunderhållning njöts av spelare och åskådare på SEEN Beach Club, Charlie's House Restaurant, Tropical Murphy's Restaurant & Bar och Lost Beach Bar & Restaurant Chaweng. Aktiviteterna på evenemangsdagarna inkluderar Mr. Ungs 4×4 Island Tour, Samui Disc Golf, Samui Quad Motor Tour, KC Beach Club-buffé och Neverland Boat Tour till Angthong Marine Park.

"Vi är stolta över att marknadsföra beachvolleyboll i södra Asien och på Koh Samui och att hålla detta årliga evenemang på vår vackra ö", säger producenten Cord Biggs. "Tillsammans med våra huvudsponsorer ges också en uppriktig uppskattning till alla våra Island Supporters som hjälpte till att göra detta event möjligt. Vi hoppas att se er alla nästa år på 7th årliga Samui Open Beachvolleybollturnering!”  

Tillsammans med Presentation & Main Sponsors ges också en uppriktig uppskattning till Island 

Supporters 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue och B2 Utveckling.

Mediakontakt: Cord Biggs; Tel/WhatsApp: +66898737172

Foto: Antonio Tadeu Dias

Fotolänk: https://www.facebook.com/SamuiOpen

Videolänk: https://www.youtube.com/@samui-open

Frågor & allmän information kontakta: [e-postskyddad] 

Mer information om turneringen besök: facebook.com/SamuiOpen 

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.