Grattis på födelsedagen Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Maha Chakri Sirindhorn!

Thailand-

Vid detta gynnsamma tillfälle firar kungariket Thailand födelsedagen för prinsessan Maha Chakri Sirindhorn, som föddes den 2 april 1955. Som tredje barn till Deras Majestäter, kungen och drottningen av Thailand, har hon lämnat ett outplånligt märke i hjärtan. av hennes folk.

Ett filantropiskt hjärta

Prinsessan Sirindhorns orubbliga engagemang för att förbättra medborgarnas välfärd har väckt beundran både inom Thailand och utanför dess gränser. Som en hängiven filantrop har hon generöst stöttat en mängd olika utvecklingsprojekt som syftar till att ta itu med viktiga frågor som utbildning, sjukvård, hygien, vattenresurser och jordbruk bland landets mest utsatta samhällen.

Enhet och nationell stolthet

Thailändare från alla samhällsskikt samlas för att fira denna speciella dag i april. Många bär färgen lila, som symboliserar lördagen – dagen då prinsessan föddes. På morgonen erbjuder thailändare allmosor till munkar och förlänger sina innerliga önskningar för prinsessans livslängd. Offentliga platser och tempel städas noggrant, vilket återspeglar den djupa känslan av enhet och nationell stolthet som är så avgörande för Thailands folk.

Hennes kungliga höghet prinsessan Maha Chakri Sirindhorn, må din dag vara fylld av glädje, välsignelser och värmen från nationens kärlek.

Bilderna är från ett nyligen genomfört rally i februari för att visa stöd för den älskade prinsessan i Pattaya.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.