Thai ฺBOI godkänner stöd för internationella festivaler för att öka turismen

PRESSMEDDELANDE:

Board of Investment (BOI) har godkänt marknadsföring för "Music, Sports, and International Festival Businesses" för att positionera Thailand som en global destinations- och turismnav.

Narit Therdsteerasukdi, generalsekreterare för Board of Investment (BOI), avslöjade att kampanjen syftar till att minska hinder som visum och skatter på evenemangsutrustning för att locka turister och stimulera ekonomin.

För att kvalificera sig för befordran måste varje evenemang ha utgifter på inte mindre än 100 miljoner baht, få befrielse från importavgifter för utrustning och ha tillgång till visumlättnader och arbetstillstånd genom en One Stop Service. Detta är i linje med visionen "Ignite Thailand" för att höja landet till en global nivå.

Dessutom har BOI godkänt förbättringen av Printed Circuit Board (PCB)-verksamheten för att stödja förändringen av produktionsbaser genom att öka främjade aktiviteter och stärka PCB-klustret i Thailand. Detta kommer att stärka elektroniktillverkningsbasen och främja tillväxt bland thailändska entreprenörer.

För närvarande är Thailand den ledande PCB-produktionsbasen i ASEAN, med stöd av BOI. Med en hög potential att bli en global ledare inom elektroniktillverkning kommer dessa förbättringar och kampanjer att avsevärt driva ekonomin och industrin i landet.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.