Kvinnlig turist fångade med att kissa på Bangla Road i Patong

Patong –

Ett videoklipp av en asiatisk kvinnlig turist som urinerar på den berömda Bangla Road gick viralt i sociala medier den här veckan.

Enligt videoklippet verkade den kvinnliga turisten dra ner sina elefantbyxor innan hon kissade vid en skyltstolpe på gågatan nära Patong Beach på natten där massor av människor kunde se henne. Hon var tillsammans med en annan manlig turist, enligt videon.

Bevittnat till videon och incidenten ska ha sagt att den kvinnliga utländska turisten är japansk men det är inte bekräftat vid presstid. Många användare av sociala medier har nyligen klagat över utländska turister i Phuket som betedde sig felaktigt.

Kommentarer på nätet angående videon var nästan allmänt negativa, även om vissa personer uppgav att personen som tog och lade upp videon på nätet också kunde bryta mot olika inspelningslagar eller obscenitetslagar och föreslog att de borde ha gett videon direkt till polisen istället.

Vissa människor föreslog också att fler offentliga, gratis toaletter i turistområden kunde hjälpa till att stoppa problem som detta.

Det exakta datumet och klockslaget för videon var okänt men polisen ska ha varit medveten om filmen och "undersöker det." Av juridiska skäl har The Phuket Express beslutat att inte dela videon.

Om ytterligare uppdateringar av den här berättelsen sker, kommer The Phuket Express att se till att de publiceras.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.