Koh Samui Experiences Tourism Surge: Fullbokade flyg och hotell mitt i sommarsäsongen

Surat Thani—

Den 27 mars 2024 rapporterade lokala medier på Koh Samui om ett stort antal utländska turister som strömmade till Koh Samui, Surat Thani. Det rapporterades att Bangkok Airways var fullbokat för 43 flygningar i mars och det uppskattades att mer än 4,500 XNUMX personer besökte Koh Samui dagligen.

Enligt lokala medier på Koh Samui besöker en majoritet av turisterna Koh Samui för avkoppling under sommaren i Thailand. Chaweng Beach, en populär stranddestination för utländska turister, har många aktiviteter tillgängliga som solbad, vattensporter och andra svalkande aktiviteter.

Men eftersom sommaren i Thailand vanligtvis var brännhet, var många hotell på Koh Samui fullbokade fram till sista dagen av Songkran-festivalen i april, vilket genererade enorma inkomster för lokalbefolkningen, enligt Koh Samui lokala medier.

Mrs. Pimphon Thongsuk, hotellchefen för Fair House, Koh Samui filial, avslöjade offentligt att den här tiden på året var den högsta säsongen då ett stort antal utländska turister ökade. Många turism, hotell och resorter och andra turismrelaterade företag gjorde en enorm vinst.

Dessutom var havsnivån och vågorna mycket lämpliga för vatten- och strandaktiviteter med säkerhet, anmärkte Pimphon.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.