Två ryska män greps för att ha sprayat graffiti i Patong, båda skyller cannabis för sina handlingar

Phuket-

I Patong greps två ryska medborgare måndagen den 25 mars för skadegörelse med spraymålning.

Enligt Patongpolisen, som rapporterats av Phuket Express, inträffade händelsen lördagen den 23 mars, runt 9:00. Vittnen såg två män förstöra en gångstig och en restaurangskylt på Phra Baramee Road med bokstäverna "HRDSRT" och sedan snabbt lämna platsen.

Med hjälp av CCTV-bilder kunde polisen lokalisera deras bostad i en lägenhet på Thaweewogn Road i Patong. De misstänkta, identifierade som 23-årige Evgenii och 22-årige Oleg, greps två dagar senare.

I förhör erkände personerna skadegörelsen och uppgav att de var påverkade av cannabis vid tillfället. De har sedan förts till Patongs polisstation för att möta juridiska konsekvenser för sina handlingar och har uttryckt ånger för sitt beteende.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.