Thailand släpper uttalande kring terroristattacker i Moskva

FOTO: เศรษฐา ทวีสิน - Srettha Thavisin

Thailand-

I ett uppriktigt uttalande som släpptes idag uttryckte Thailand sin djupa chock och djupa sorg över den tragiska terrorattacken som inträffade i Moskva-regionen den 22 mars 2024. Den förödande händelsen ledde till att många människor förlorades, och många människor skadades också.

Den thailändska regeringen fördömde starkt den brutala och avskyvärda handlingen och menade att sådant våld mot oskyldiga civila är oacceptabelt. "Thailand fördömer otvetydigt denna attack och alla former av terrorism", stod det i uttalandet.

Thailand uttryckte sina djupaste kondoleanser till offrens familjer och försäkrade att det thailändska folket står i solidaritet med det ryska folket under denna utmanande tid. "Våra tankar och böner går till offren, deras familjer och alla som drabbats av denna tragedi", avslutades uttalandet.

Det internationella samfundet har uppmanats att gå samman för att stödja Ryssland och att samarbeta i kampen mot terrorism för att förhindra sådana grymheter i framtiden.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/