Tusentals utländska turister strömmar till Koh Phangan för fullmånefest i en festlig atmosfär

Surat Thani—

Den 23 mars 2024 rapporterade lokala medier i Surat Thani att ett stort antal utländska turister färdades till Koh Phangan och Koh Samui för att delta i Full Moon Party den 24 mars på Haad Rin Beach.

Under tiden reste en mängd utländska turister till Koh Phangan och bokade hotellrum och resorter i förväg för att delta i Full Moon Party, enligt Surat Thani-reportrar.

Herr Manop Saetiao, rådgivare till Koh Phangan Tourism Promotion Association, avslöjade offentligt att det uppskattade antalet utländska turister som deltog i den tredje fullmånefesten var 7,000 10,000 till XNUMX XNUMX individer.

Det rapporterades att många turister också besökte Koh Phangan och Koh Samui dagligen, och turismen skulle bli mer livlig under Full Moon Party, enligt rådgivaren till Koh Phangan Tourism Promotion Association.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.