Polisen i Koh Phangan slår till mot det polska yogacentret mitt i anklagelser om sexuellt missbruk

Surat Thani—

Klockan 3 den 30 mars 23 inledde turistpolisen i Koh Phangan och relevanta myndigheter en inspektion av ett yogacenter efter att ha mottagit ett klagomål från lokalbefolkningen angående en utlänning som håller yogaklasser som verkar orsaka sexuella missförhållanden och har publicerat viralt och kontroversiellt videor på sociala medier i Koh Phangan, Surat Thani.

Efter Koh Phangans polisutredning hittades en grupp utlänningar som deltog i en yogaklass på den rapporterade platsen. Gruppen utlänningar uppges ha visat tecken på oro och panik, och några av dem försökte fly från polisen.

Enligt Koh Phangans polisrapport identifierades ägaren till stället endast som Mr. Michal, en 46-årig polsk medborgare. Michal berättade för polisen att han etablerade yogainstitutet med olika yogaklasser.

Enligt thailändska nationella medier var Michal en känd YouTuber som undervisar i yoga och livsstilsvloggar.

Polisen i Koh Phangan hittade dock två föremål som liknade manliga könsorgan på yogainstitutet eftersom Michal enligt uppgift berättade för polisen att de användes som undervisningsutrustning för yogaklasser. Polisen beslagtog utlänningsföremålen som bevis.

Till en början förhörde polisen i Koh Phangan Michal, den förklarade ägaren av anläggningen, och upptäckte att Michal inte hade något arbetstillstånd. Polisen eskorterade sedan Michal till Koh Phangans polisstation för vidare juridisk behandling och övervägde att återkalla hans visum.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.