Grab Rider skjuten till döds i Cherng Talay

Thalang –

En ryttare har dödförklarats efter att han sköts i Cherng Talay, Thalang på fredagskvällen (15 mars)th).

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 10:30 på Baan Don – Cherng Talay Road i Baan Pa Sak. De kom till platsen som låg nära en bensinmack.

Grab-ryttaren, Mr. Teerapat Srisukmueang, 21, från Thalang, hade redan förts till ett sjukhus. Han hade fått svåra skador av en skottskada i ryggen. Han dödförklarades senare på sjukhuset tidigt på lördagsmorgonen klockan 2.

Den misstänkte identifierades av polisen endast som Mr. Gus. Det har rapporterats att offret och pistolmannen hade en tidigare konflikt. Polisen letar nu efter den misstänkte gärningsmannen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.