Singapores motorcykelförare åtalas efter att ha attackerat en trafikpolis i Phuket

Cherng Talay –

En singaporeansk motorcykelförare står inför rättsliga anklagelser efter att han påstås förtala och attackera en trafikpolis i Cherng Talay.

Korpral Siripetch Ketmoon från Cherng Talay Traffic Police berättade för Phuket Express att han var i tjänst med andra trafikpoliser på onsdagen (13 mars)th) vid en trafikkontroll i en korsning nära en trafikpolislåda vid middagstid framför Cherng Talay Police Station.

LIM, 37, singaporeansk medborgare, efternamn undanhållet av polisen, som körde motorcykel, stoppades eftersom han inte bar hjälm. Han kunde inte heller uppvisa ett lagligt körkort. Han ombads komma in i polisens låda för att betala böter.

Herr Lim ska sedan ha kastat pengar i korpral Siripetchs ansikte. Poliserna bad sedan herr Lim att gå ut ur polislådan men han ska ha vägrat och smällde korpral Siripetchs ansikte, som fick lindriga skador.

Herr Lim greps för att ha förtalat och attackerat en polis som var i tjänst.

Kroppsfilmer från händelsen finns på vår Facebook här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.