Good Goods nya konceptbutik i centrala Phuket Floresta utstrålar Andamansjöns atmosfär

PRESSMEDDELANDE:

Good Goods, de thailändska lokala visdomsprodukterna med en modern stil och utmärkt kvalitet, är etablerad för att upprätthålla kulturarvet och stödja det thailändska samhället. Intäkterna från försäljningen av produkter kommer att återinvesteras i långsiktig samhällsutveckling under ledning av "Central Tham Social Enterprise Company Limited", som registrerades 2018.

Good Goods operativa riktlinjer överensstämmer med den strategiska kärnan av "Central Tham," Better Together, som främjar lika möjligheter, minskar ojämlikheten, samtidigt som det stöder lokal ekonomisk tillväxt, skapande av jobb och hållbar inkomstgenerering. Projektet prioriterar kunskaps- och kompetensdelning, samt stöd till försäljningskanaler och marknadskommunikation, allt samtidigt som man engagerar sig för miljövård.

Detta åtagande uppmuntrar en grönare planet och främjar hållbar turism inom alla sektorer. De första goda varorna filialen debuterade 2019 som en konceptbutik i centralvärlden. Det är mycket populärt bland thailändare och utländska turister. Den andra filialen är en flaggskeppsbutik som öppnades 2022 på Jing Jai-marknaden i Chiang Mai, och den tredje filialen öppnades nyligen den 1 mars 2024, i köpcentret Central Phuket Floresta, Floor G, Hug Thai Zone. 

Pichai Chirathivat, Verkställande direktör för centralgruppen, sade, “bra varors förmåga att växa till en tredje plats tillskrivs vårt engagemang för att främja gemenskap och samhälle, vilket gör att lokala visdomsprodukter blir ett önskvärt nationellt varumärke. Vi inser potentialen hos gemenskapsvaror att förvandlas till moderna föremål genom att matcha aktuella stilar samtidigt som lokalbefolkningens utsökthet och individualitet bevaras. Dessutom vill vi integrera thailändska värderingar, höja samhällets levnadsstandard och utveckla karriärer. Våra ambitioner är att samhällen ska leva bra, att bönder ska ha en rimlig inkomst och att byarnas hantverk ska uppmärksammas och uppskattas för sin utsökthet. "Alla borde leva tillfredsställande liv, både genom det uppdrag vi har och i sina egna önskningar."

När det gäller att bra varor' särart, dess thailändska och moderna design gör den så tilltalande. Varhelst "Good Goods" öppnas visar det det unika i den provinsen i dekorationerna, som den nya Good Goods konceptbutik i Phuket belägen i Hug Thai-zonen, våning G i köpcentret Central Phuket Floresta. Butiken är uppdelad i två sektioner: huvudbutiken och kiosken, med en total yta på över 370 kvadratmeter, designade och dekorerade med temat "En pärla av Andaman." Kioskdelen designades för att likna en ö omgiven av havsvatten, liknande Phukets landskap.

För huvudbutikens dekoration har dess tak böjda former som liknar vågor, och eftersom det är konstruerat av olika färgade material ger dess golv intrycket av en vit sandstrand med en lutning som representerar vågor som kolliderar och smälter samman. Till cafébaren i huvudbutiken har klara glasblock använts för att pryda väggarna. När solljus träffar dessa block skapar det en illusion av solsken som reflekteras från havet, harmoniskt och som samtida visar upp Phukets identitet och aura. Produkterna i butiken kan delas in i 4 primärkategorier: mode, hantverk, spa- och doftprodukter samt processad mat och kaffecafé.

De markerade produkterna i Good Goods konceptbutik i Phuket är följande:

  1. Batik samling inkluderar färdiga kläder och väskor gjorda av Saloma Community Enterprise i Su-ngai Kolok-distriktet, Narathiwat-provinsen. De iögonfallande designerna och färgerna på batikduken skapas av handskiss med ljus, en uppskattad och distinkt inhemsk lokal visdom.
  2. Korall samling visar upp de vackra nyanserna och mönstren av äkta korall på konfektionskläder som är lämpliga för en avslappnad atmosfär.
  3. Toei Panan (Pandanus) vävda väskor tillverkas av Toei Panan Community Enterprise i Ban Du Hun, Trang-provinsen. Från en inhemsk växt från södra Thailand. väskor kommer i en rad olika former. Påsar med fiskmotiv är en distinkt design designad speciellt för Good Goods i Phuket.
  4. Good Goods x ISSUE Special Collaboration Collection är samdesignad av Roj-Bhubawit Kritpholnara, den legendariska designern som grundade ISSUE, Thailands ledande modemärke. Kollektionen inkluderar plagg, väskor och accessoarer inspirerade av "Rajakanya Crown Flower (Dok Rak) Fabric Pattern", ett kungligt tygmönster från Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Sirivannavari Nariratana Rajakanya, och elefantlogotypen för Good Goods.
  5. Fisknätspåsar är handgjorda av havsfiskenät, fiskefällnät och rep av invånare i Chiang Mai. Väskorna är starka, stretchiga och färgglada.
  6. Cafézonen serverar populära menyalternativ som t.ex "Cha Thai" och "Cha Thai Ice Cream", som är gjorda med den robusta smaken av Ceylon-te, och "Mak Prao," en dryck gjord på Chiang Rais skogsbevarande kaffe, Bhu Chee Deun, blandat med färskpressat, doftande sött kokosvatten.

Dessutom finns det aktiviteter i butiken, som att dekorera skräddarsydda väskor med bokstäver skapade av speciella konstnärer från Autistic Thai Foundation, göra och smaka thailändskt te och skapa lattekonst.

Kampanjer för att fira den nya butikens lansering: Kampanjerna löper från idag till 31 mars 2024 i butiken för bra varor, Central Phuket Floresta shoppingcenter, Floor G, Hug Thai Zone.

  1. Få en gratis* Good Goods shoppingväska när du spenderar minst 1,000 XNUMX baht.
  2. Få en gratis* vävd väska (storlek L) som ett erkännande för personer med funktionshinder och 22 uns Cha Thai, när du spenderar minst 3,500 XNUMX baht.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.