Samui Open Beachvolleybollturnering 2024

PRESSMEDDELANDE:

Den 6:e årliga TAT Samui Open Beach Volleyball-turneringen kommer att hållas på Koh Samui, Thailand 29-31 mars 2024 kl. SETT Beach Club på Chaweng Beach. Den internationella turneringen lovar att bli ett spännande sportevenemang och kommer att bli ett stort lyft för sportturismen i södra Thailand och Koh Samui.

Den nu fullt registrerade turneringen kommer att se 88 lag med 130 idrottare och 28 länder representerade från Europa, Nordamerika, Sydamerika, Oceanien, Australien och Asien. 80 % av idrottarna är från utlandet och 20 % är thailändska och utländska medborgare.

100,000 XNUMX THB i prispengar kommer att delas ut till turneringsvinnare tillsammans med troféer, medaljer, sponsorkuponger, volleybollutrustning och kläder. Beachvolleybolleventet samarbetar med 'HUB Beachvolleyboll' Camp från Australien erbjuder ett 3-dagars träningsläger före evenemanget och har Olympic Volleyboll Silvermedaljör, David McKienzie, som huvudtränare.

Det internationella evenemanget, det största evenemanget i sitt slag hittills, presenteras av Tourism Authority Thailand (TAT), anordnat av Biggs Island Productions (BIP), arrangerat av SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng och med stöd av Koh Samui Municipality (Tessaban) .

Direktör för turistmyndigheten i Thailand, Kate Kanokkittika, säger entusiasmerande: "Vi är stolta över att marknadsföra beachvolleyboll i Sydostasien och på Koh Samui och att hålla detta årliga evenemang på vår vackra ö".  

Alänge med huvudsponsrarna, uppriktig uppskattning ges också till Island Supporters 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue & B2 Development .Beachvolleybollturneringen 2024 kommer att ha spännande spel som omfattar tre dagar med lag som tävlar i fyra divisioner (herrar 2X2, damer 2X2, Mix 2X2 och Quads 4X4).

Åskådare kan njuta av gratis inträde under alla tre dagarna och underhållas av professionellt och fantastiskt beachvolleybollspel, koncessionsläktare, efterfester, volleybollprodukter och DJ. Turneringens datum och tider är 29-31 mars från 09:00-18:00 dagligen med semifinaler och finaler som startar 31 mars från 13:00. Turneringen avslutas den 31 mars kl 18:00, följt av en "Tack"-fest på SEEN Beach Club.

En ö som erkänts som en av de vackraste i världen och ett populärt val för dem som njuter av solkyssta vita sandstränder och ett pulserande nattliv, Koh Samui är det perfekta resmålet för denna publikvänliga beachvolleybollturnering.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.