Pappa dör, dotter överlever efter lastbilsolycka i Karon

Karon –

En pappa har dödförklarats på platsen medan hans 12-åriga dotter har överlevt efter att en lastbil ramlat nerför en kulle i Karon.

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 7 i Soi Patak 00 på Patak Road på Karon Hill.

De kom till platsen för att hitta lastbilen som fraktade en kran nerför backen. Föraren, identifierad endast som herr Akkadet, 43, från Kanchanaburi, hittades död utanför lastbilen. Hans passagerare, en oidentifierad 12-årig dotter, hade fått lindriga skador.

Karons polischef överste Khundet Na Nongkhai berättade för Phuket Express att kranbilen var på väg till en byggarbetsplats på den smala och branta vägen. Polisen trodde att föraren kanske inte var bekant med vägen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.