UPPDATERING: Phuket motorcykeltaxiförare greps efter att ha påstått sexuellt övergrepp på tysk turist

Phuket -

En 18-årig motorcykeltaxiförare greps efter att han ska ha förgripit sig sexuellt på en tysk turist i Phuket.

Vår tidigare historia:

Enligt turisten frågade taxiföraren längs vägen den tyska turistens namn innan han plötsligt kysste hennes kind utan förvarning. Han ska också ha rört vid hennes könsorgan och tagit hennes hand för att röra vid sitt eget könsorgan.

Nu till uppdateringen:

Phuket City Police berättade för Phuket Express på måndagen (26 februarith) att de hade arresterat Pongpat Klaithonglam, 18, från Nakhon Si Thammarat. Han greps i ett hyresrum i Soi Surin 2 i Talad Yai-distriktet, Phuket Town.

Pongpat har förnekat den anklagelse som den tyska turisten framfört till polisen. Han sa att han inte utsatte henne för sexuella övergrepp. Men CCTV-filmer påstås visa bevis på händelsen medan de var på en motorcykel, sade Phuket-polisen.

Den tyska turisten grät när hon identifierade Pongpat för polisen som den taximotorcykelförare som påstås ha förgripit sig sexuellt på henne. Hon sa att hon inte ville se hans ansikte eftersom hon fortfarande är i chock över händelsen.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att de samlar in fler bevis för att väcka åtal mot Pongpat för oanständighet och sexuella övergrepp.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.