Lisa Blackpink debuterar i "White Lotus" säsong 3

PRESSMEDDELANDE:

Thailands K-pop-sensation Lalisa "Lisa" Manoban kommer att göra sin skådespelardebut i den efterlängtade tredje säsongen av den mörka komediserien "The White Lotus". Produktionen förbereds för att börja denna månad, med platser i Bangkok, Phuket och Koh Samui som siktar på en release 2025.

Lisa, känd globalt som medlem i den framgångsrika K-popgruppen Blackpink, kommer att få sällskap av en begåvad ensemble av thailändska skådespelare, inklusive Dom Hetrakul, Patravadi "Lek" Mejudhon och Maethi "Tayme" Thapthimthong.

"The White Lotus", som hade premiär den 11 juli 2021, fick snabbt kritikerhyllningar och höga tittarsiffror, vilket fick HBO att förlänga serien utöver dess initiala sexdelade begränsade upplaga. Dess efterföljande säsong fortsatte att locka publik, vilket befäste showens plats i populärkulturen.

Serien, skapad av Mike White, har hyllats för sin utforskning av det mänskliga psyket genom en blandning av mörk humor och drama, mot bakgrund av en lyxig resort. Serien har mottagit många priser, inklusive 14 Emmy Awards och två Golden Globes, och har erkänts av American Film Institute som ett av de främsta tv-programmen både 2021 och 2022.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.