Brand förstör bil i Kamala

Kamala –

En brand skadade en parkerad bil i Kamala.

Kamalas brandmän underrättades om branden på söndagen (11 februarith) vid 7:30 nära ett hus i Baan Bang Wan i Kamala. De kom till platsen med en brandbil för att hitta en sedan som brann kraftigt. Det tog cirka 20 minuter att kontrollera branden. Sedanen var totalt förstörd.

Lokala invånare berättade för The Phuket Express att någon hade klippt gräs innan de brände gräset i ett närliggande område. Det blåste kraftigt och gnistor från branden kom upp på sedanen och den fattade snabbt eld.

Det var oklart om brandbrännarna skulle spåras upp och hållas juridiskt ansvariga för branden och skadorna.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.