Oidentifierad kvinnlig förare avled efter motorcykelolycka i Rawai

Chalong –

En oidentifierad kvinnlig förare dog efter en motorcykelolycka i Rawai.

Chalongpolisen underrättades om olyckan klockan 4:40 idag, den 7 februari 2024, på Sai Yuan Road vid infarten till Soi Saturday i Rawai. Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta motorcykeln på gångvägen som slog in i en elstolpe. I närheten hittade de första insatserna kroppen av en oidentifierad kvinnlig ryttare.

Polisen trodde att kvinnan arbetade på en bar i Rawai men inga identifikationshandlingar hittades hos henne. Hennes kropp fördes till ett lokalt sjukhus för identifiering. Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.