Sexton spelare arresterade i Thalang

Thalang –

Sexton spelare greps i en lokal spelhåla i Thalang-distriktet.

Ett team från Region 8-polisen och Thalang-polisen slog till mot en lokal spelhåla i ett hus i Pa Klok-distriktet på fredagskvällen (2:a februari). Sexton lokala spelare arresterades med många lokala spelföremål (kallade räkfiskar på lokala dialekter). I gruppen beslagtogs spelföremål och 18,510 XNUMX baht i kontanter.

Gruppen fördes till Thalangs polisstation för att anklagas för att ha deltagit i olagligt spel. En av gruppmedlemmarna som endast identifierades som Monpriya, 53, står inför ytterligare anklagelser för att ha drivit en illegal spelanläggning och dessutom står Malaiphon, 49, anklagad för att ha lett det illegala spelandet.

Detta fortsätter vad som verkar vara en ny trend att slå ner på hasardspel i Phuket som vi tidigare rapporterat här.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.