Thailändsk polis varnar motorcykelförare som kör under släp i Thalang – Video

Thalang –

Trafikpolisen varnade hänsynslösa motorcykelförare som åkte under en släpvagn i Cherng Talay.

Trafikpolisen i Cherng Talay berättade för Phuket Express om händelsen som ägde rum tidigare i veckan vid Cherng Talay Junction där en släpvagn bar betongstolpar och rörde sig genom ett gult ljus.

När ljuset blev rött satt släpbilen, ett mycket långt fordon fast vid trafikljusen i korsningen och släpbilen blockerade nu trafiken. Två oidentifierade motorcykelförare, som verkade ha bråttom och väntade på att få åka när lamporna blev gröna bestämde sig för att åka under släpvagnen.

Den thailändska trafikpolisen såg händelsen innan de hindrade andra motorcykelförare från att göra samma sak, vilket är mycket farligt. De varnade thailändska förare över hela Thailand att den här sortens beteende var farligt och oansvarigt och hoppades att inget liknande skulle hända igen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.