En mästerskapschef ska ge 350,000 XNUMX baht för att hjälpa till att skicka en nyligen avliden iransk boxares kropp hem från Phuket

FOTO: One Championship Thailand

Phuket, Thailand –

One Championship-chefen kommer att ge 350,000 XNUMX Baht för att hjälpa till att repatriera den nyligen avlidne boxaren Fariyar Aminipours kropp hem till sin familj.

Vår tidigare historia:

En berömd ung iransk boxare har dödförklarats efter en stor cykelolycka inne i Chalongs gångtunnel.

Nu till uppdateringen:

One Championship Thailand rapporterar att familjen till MR. FARIYAR AMINIPOUR vill få sin kropp hemskickad. Däremot brottas de med ekonomiska problem. Kostnaden för att överföra hans kropp är 350,000 XNUMX baht. HERR. FARIYARs vänner och hans fanklubb har vädjat om donationer för att hjälpa hans familj.

The One Championship Thailands VD, Mr. Chatri Sityodtong, har kommenterat nyheten. Han sa att han personligen kommer att ge 350,000 XNUMX Baht för att hjälpa till med donationerna för att återsända MR. FARIYARs kropp hemma. Han skickade också sina kondoleanser till sin familj och sina vänner.

FOTO: One Championship Thailand
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.