Man dör av knivhugg i Patong efter påstådd karaokekamp

Patong –

En man hittades död med ett knivhugg framför en karaoke i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om att en man hittades död framför en karaoke i Soi Tan på Phra Mettha Road tidigare i veckan. Polis och räddningspersonal kom till platsen för att hitta kroppen av en man som blödde kraftigt på den närliggande vägen. Ett sticksår ​​hittades på hans bröstkorg.

Han identifierades av polisen endast som Mr. It, 24, från Nong Bua Lamphu, i nordöstra Thailand. Inga tecken på kamp hittades nära kroppen. Polisen trodde att mannen sprang från ett närliggande område innan han hittades död på platsen.

Vittnen berättade för polisen att det var en anställd vid en karaoke i närheten. De sa också att de såg en misstänkt man med skador gå omkring i närheten. Polisen hittade senare den misstänkta mannen som endast identifierades som Mr. Chat, 32, från Surat Thani. Han är anställd på samma karaoke med Mr. It. Mr Chat hade några sår på huvudet och fördes till Patongs polisstation för förhör.

Vittnen berättade för polisen att de två männen bråkade och slogs inne i karaoken om ett oupplyst ärende. Efter att offret attackerats sprang han iväg innan han senare hittades död. Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för ytterligare rättsliga åtgärder.

Namnet på karaoken i fråga lämnades inte ut av polisen. Mr. Chat är fortfarande häktad vid presstid.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.