Utländsk turist hittades i ett tält på Patong Beach

Phuket -

Polisen inspekterade efter att en utländsk turist hittades vistas i ett tält på Patong Beach.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de underrättades från oroliga närboende om att en utländsk turist vistades i ett tält på stranden.

De gick till stranden för att hitta tältet och den oidentifierade utländska turisten hittades där inne. Han fick besked om att tält inte får placeras på stranden. Han ombads ta bort tältet från stranden.

Phuket Express noterade att polisen inte avslöjade några detaljer om den utländska turisten, inklusive om hans visumstatus kontrollerades eller om han skulle åtalas för något i samband med händelsen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.