Kung och drottning av Thailand besöker Phuket för King's Cup Regatta

Phuket -

Hans kungliga majestät kung Maha Vajiralongkorn och hennes kungliga majestät drottning Suthida Bajrasudhabimalalakshana presiderade över 35:e Phuket King's Cup Regatta.

På torsdag (7 decemberth) hundratals thailändare och utlänningar väntade på att hedra kungen och drottningen vid Kata Beach i Mueang Phuket-distriktet.

Hennes Majestät Queen Suthida deltog i träningsracing i IRC Zero-klassen på kölbåten THA72.

Den årliga King's Cup Regatta hålls från och med den 2 decembernd till december 9th. Totalt deltar 14 länder i båttävlingen i år som är Thailand, Australien, USA, Tyskland, Belgien, Estland, Frankrike, Hong Kong, Singapore, Malaysia, Japan, Kina, England och Nederländerna.

Relaterad artikel:

Hans Majestät Kung Maha Vajiralongkorn och Hennes Majestät Drottning Suthida Bajrasudhabimalalakshana presiderade över öppningsceremonin vid appellationsdomstolen region 8 och det nya Phuket Provincial Administration Center på Tha Kraeng Road i Talad Nuea, Phuket Town.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.