Anställd på nöjeslokalen på Bangla Road greps för att ha sålt falska illegala droger

Patong –

En anställd på nöjesstället på Bangla Road greps efter att han hittats sälja medicin som illegal drog till turister.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan arresterade en misstänkt som bara identifierades som Mr. Prawit på Bangla Road. Han testade positivt för metamfetamin enligt thailändsk polis.

Prawit hittades med fem små plastpåsar med Tramadol-pulver som totalt vägde 3.37 gram. Phuket Express noterade att Tramadol är medicin som används för svår smärtlindring. Prawit hävdade dock att Tramadol var starkare illegala droger.

Prawit fördes till Patongs polisstation för att ha sålt medicin utan tillstånd och använt illegala droger (metamfetaminpiller).

Han erkände att han köpte Tramadol från ett apotek för att sälja till utländska turister för 1,000 XNUMX baht per liten påse. Tramadolkraften ser lite ut som heroin och kokain, sa Prawit, och han kunde lura kunder.

Namnet på lokalen som Prawit arbetade på lämnades inte till den thailändska pressen av polisen i Patong.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.