UPPDATERING: Thailändsk kvinna som påstås vara inblandad i mordet på en taiwanesisk man i Bangkok identifierad

Bangkok -

Metropolitan Police ber allmänheten att hitta en thailändsk kvinnlig misstänkt som påstås vara inblandad i mordet på en taiwanesisk man på ett hotell i Bangkok.

Våra tidigare berättelser:

En taiwanesisk turist hittades död under misstänkta omständigheter i går på sitt boende i Bangkok. Han hade anlänt till Thailand bara två dagar tidigare, enligt den kungliga thailändska polisen.

En man från Kamerun och Myanmar greps efter att de påstås ha varit inblandade i mordet på en taiwanesisk man på ett hotell i Bangkok. Identiteten på den thailändska kvinna som ska ha anlitat de tre utländska männen är fortfarande okänd och hon är fortfarande på fri fot.

Nu till uppdateringen:

Metropolitan Police ber allmänheten om några ledtrådar för att hitta Napassarada Eakpattarahiran. Hon är en efterlyst misstänkt som anklagas för att vara inblandad i ett avsiktligt mord i arresteringsorder som utfärdades av Phra Khanongs brottsdomstol den 18 novemberth2023

Hennes bild och namn släpptes offentligt av den kungliga thailändska polisen som har uppmanat allmänheten att ringa dem med all information eller besöka deras lokala polisstation.

TPN media kommer att fortsätta att uppdatera den här historien när mer information släpps.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.