Marockansk man greps för att ha arbetat olagligt i Cannabisbutiken i Patong

Patong –

En 28-årig marockansk man greps efter att han påstås ha hittats arbeta i en cannabisbutik i Patong utan lagligt arbetstillstånd.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de denna vecka arresterade en oidentifierad 28-årig marockansk man. Han greps i en cannabisbutik på Phang Mueang Sai Kor Road och fördes till Patongs polisstation för att anklagas för att ha arbetat utan tillstånd.

Gripandet följde efter att polisen meddelats av en anonym oroad medborgare att det fanns en utlänning som sålde cannabis i butiken. Polisen gick till butiken och utgav sig för att vara kunder innan de spelade in video av den marockanska mannen som säljer cannabis till en av dem.

Marockanens namn undanhölls av The Phuket Express.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.