Fler underjordiska kablar planerade för Phuket Town

Phuket -

Phukets kommun planerar ett projekt för att lägga fler kablar under jord i Phuket Town.

Vår tidigare historia:

Ett stort underjordiskt kabelbyggeprojekt på Phuket Road i Bang Naew, Phuket Town har startat.

Nu till uppdateringen:

Phukets borgmästare Saroj Angkanapailart berättade för The Phuket Express att Phuket City planerar fler underjordiska kablar på delar av Thep Krasattri Road, Dibuk Road och Phuket Road, för en total längd av 2.8 kilometer.

På Thep Krasattri Road kommer projektet att vara från Kosit Wiharn-templet till Tur Pho-korsningen. På Dibuk Road kommer det att vara från Lok Tien-korsningen till Tur Pho-korsningen. På Phuket Road kommer det att vara från Phra Aram-bron till Bang Naew-korsningen.

Projektet kommer att ta 360 dagar och har en budget på 115,565,350 XNUMX XNUMX Baht. Trafikanter och boende kommer att informeras innan anläggningsarbetena startar.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.