UPPDATERING: Berusad brasiliansk förare greps efter påkörning på Patong Hill

Patong –

En berusad brasiliansk pickup-förare greps efter en påkörningsolycka där han träffade en minibuss som sedan välte på Patong Hill och skadade utländska passagerare.

Vår tidigare historia:

Två utländska passagerare skadades efter att en minibuss krockades in av en påkörd lastbil innan den välte på Patong Hill.

Nu, vår uppdatering:

Patongpolisen hade tidigare berättat för Phuket Express om händelsen. Torsdag morgon (9 novemberth), underrättades polisen om olyckan i Patong City. Polis anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel och en skadad lokal förare. En vit lastbil hade rusat bort från platsen. Trafikpoliser på motorcyklar följde efter pickupen och när de kom nära pickupen ska föraren ha kört iväg och kört på en trafikpolis.

Den vita pickupen hade då kraschat in i en minivan som sedan välte på Patong Hill.

Pickupen begav sig senare till Kathu och körde vårdslöst i hög hastighet. Pickupen kraschade sedan in i ytterligare en motorcykel i en olycka där ett par fick lindriga skador. Kathu-polisen hittade till slut pickupen parkerad vid ett garage nära en golfbana i Kathu men ingen förare var närvarande.

Föraren, som försökte fly till fots, greps till slut i närheten. Han identifierades som en brasiliansk man och fördes till Kathus polisstation. Ett alkoholutandningstest visade en alkoholhalt på 202 milligrams procent. Kathu-polisen har ännu inte identifierat vilka anklagelser som kommer att riktas mot den berusade brasilianska föraren eller lämna ut hans fullständiga namn till pressen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.