Ambulansblockerande motorcykelförare i Patong råkar ut för olycka, man bryter båda benen

Patong –

En motorcykelförare har brutit båda benen efter att ha kraschat efter en incident där han verkade avsiktligt blockera en ambulans från att nå ett sjukhus.

Somphong Panaputae, en räddningsarbetare från Kusoldharm, berättade för The Phuket Express "Tidigare i veckan körde jag ambulans med en patient på väg till ett sjukhus. Det stod en motorcykelförare framför min ambulans och bromsade vår resa. Patienten hade en medicinsk nödsituation och vi hade bråttom med alla sirener och lampor som bultade.”

”Vi meddelade via ambulansens mikrofon att vi skulle be föraren att flytta iväg. Istället för att flytta iväg körde han motorcykeln i sicksack istället, vilket i princip hindrade oss från att komma runt honom.” Somphong förklarade.

"Men vi kom till slut fram till Patong Hospital. På vägen tillbaka till vår verksamhetsbas fick vi besked om en olycka mellan en bil och en motorcykel.” Somphong uppgav.

"När vi kom till platsen var föraren som bröt båda benen samma förare som tidigare hade blockerat vår ambulans." avslutade Somphong.

Motorcykelförarens identitet släpptes inte av relevanta myndigheter i Phuket och det var oklart om han skulle åtalas för den tidigare incidenten med blockering av ambulansen eller om polisen skulle besluta att kanske ödet eller karma hade beslutat att ingripa.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.