Tjänstemän fortsätter att slå ned på illegala droger i Rawai

Rawai-

Tjänstemän har fortsatt tillslaget i en lokal by i Rawai där illegala droger sprids i stor utsträckning.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att på onsdagen (27 septemberth) Omkring 130 tjänstemän och personal från Phukets stadsdistriktskontor, Chalong-polisen och könshälsokontoret genomsökte tre riktade narkotikamisstänktes hus. Två av målen hittades, de fördes till Chalongs polisstation.

Tio personer i de tre målets familjer testades slumpmässigt för illegala droger. Sex av dem testade positivt för illegala droger i urinen. De fördes också till Chalongs polisstation.

Namnen lämnades inte ut av polisen.

Relaterade artiklar:

En man greps med 90 metamfetaminpiller i Rawai.

En man greps med metamfetaminpiller i Rawai, Mueang Phuket.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.