Invigning: "Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch, Phuket" – Upplev den ultimata livsstilshubben!

Phuket – Central Retail Corporation Limited (CRC) presenterar stolt sin senaste satsning, "Robinson Lifestyle Shopping Center", beläget i Phukets Chalong sub-distrikt.

Det är inte bara ett köpcentrum; det är ditt allt-i-ett-livsstilsnav. Upplev konceptet "Carnival Village" med livfulla färger och non-stop underhållning. Robinson Department Store och toppmärken skapar en unik Eat-Shop-Play-upplevelse. Den första fasen öppnar den 20 september 2023, med full service vid årsskiftet.

Philippe Broianigo, VD för Central Retail för fastigheter och affärsutveckling, är glad över Chalong-grenen. Han sa: "Efter framgången med Robinson Lifestyle Shopping Center, Thalang Branch förra året, är vi glada över att utöka med "Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch."

Denna moderna destination blandar hållbarhet och Phukets identitet, med lokala influenser i sin design. Vi är miljövänliga med reducerade ytmaterial och återvunnet trä. Vi stödjer lokala hantverkare och har 350+ ledande varumärken på över 7,600 XNUMX kvm, vilket gör oss till "Mer än ett shoppingcenter för livsstilsdestinationer."

Centret är uppdelat i tre huvudområden:
More Than Eat–Shop–Play: Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch syftar till att ge en unik och exklusiv upplevelse för det lokala samhället.

Highlights zählen:,en
Matparadis (matställe): Njut av en mängd olika internationella rätter och njut av en mängd läckra alternativ.

VARJE DAG ETT MATHUS: Njut av matplatser utformade för avkoppling och bekvämlighet, tillsammans med det innovativa konceptet "EVERYDAY Grab & Go", ett första på Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch.

Fashion Carnival (Fashion Zone): Håll dig uppdaterad med nya stilar och shoppa mode- och livsstilsprodukter i en livlig och trevlig atmosfär.

Magic Carnival (Tech Zone): Utforska de senaste prylarna och tekniska tillbehören, komplett med all teknik du behöver för att hålla kontakten. Dessutom finns den första Major Cineplex-filialen i Phuket, utrustad med världens mest avancerade Laserplex-projektionssystem.

Mer än hållbar samhällsutveckling: Centret har åtagit sig att anpassa sig till den lokala provinsens politik och förbättra livskvaliteten i samhället. Med hållbara ansträngningar fokusera på tre nyckelområden:
Ekonomisk egenmakt: Stöd lokala små och medelstora företag och nystartade företag genom att tillhandahålla butikslokaler för lokala produkter, främja företagstillväxt och inkomstfördelning.

Utbildningsförbättring: Stöd utbildningsprogram som "Funtastic English Class for Kids #2", som tillhandahåller resurser och utländska lärare till lokala skolor.

Miljöansvar: Prioritera grön energi, installera solpaneler på hustaken och använd högeffektiva kylaggregat för att minska koldioxidutsläppen.

Mer än design: Med unika och samhällscentrerade design som återspeglar Chalong-invånarnas identitet och livsstil. Upplev konceptet "Carnival Village" som tillför liv till samhället och fängslar turister.

Missa inte invigningen och exklusiva kampanjer från 20 september – 19 oktober 2023 på Robinson Lifestyle and Department Store, Chalong Branch.

Håll utkik efter den första fasen som öppnar den 20 september 2023, med fullständiga tjänster från 25 november 2023, öppet dagligen från 10:00 till 10:00.

Följ för mer information på Facebook Fanpage: Robinson Lifestyle Chalong och Facebook Fanpage: Robinson Department Store för fler uppdateringar!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/