Man greps efter att ha stulit motorcykel i Kamala

Kamala –

En man greps efter att han fångats på CCTV när han stal en motorcykel i Kamala.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på onsdagskvällen (20 septemberth) arresterade de Saharat 'Mex', 31. Han arresterades på Kamala – Patong Road i Kamala. Han beslagtogs av en stulen motorcykel. Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för stöld.

Gripandet kom efter att den oidentifierade motorcykelägaren lämnade in en anmälan till Patongpolisen på måndagen (18 september). Motorcykelägaren berättade för polisen att deras motorcykelnyckel av misstag lämnades i motorcykelns tändning parkerad nära Kalim Beach i Patong.

Offret överlämnade också CCTV-filmer som visar tjuven, "Mex", som stjäl motorcykeln till Patong-polisen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.