Crane Falls på släpvagn på Under Construction Mall i Chalong, Phuket

Chalong –

En kran ramlade ner och träffade en släpvagn inne i ett underbyggt område i en galleria i Chalong.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan klockan 1:45 på onsdagen (13 september)th) vid ett område under konstruktion i Chalong. Polis och The Phuket Express anlände till platsen för att hitta kranen liggande på lastbilen.

Mr. Chai, efternamn som inte har getts till media, kranbilschauffören, berättade för Chalong-polisen att han kontrollerade kranen när kranbilen tappade kontrollen innan den föll på trailern. Han erkände att han var hänsynslös.

Si, efternamn som inte heller meddelats till media, släpvagnsförarens fru, satt i släpvagnen i passagerarsätet under olyckan. Hon fick endast lindriga skador. Den oidentifierade lastbilschauffören befann sig utanför lastbilen när olyckan inträffade. Både mannen och hustrun tror att hon klarat sig från allvarliga skador på grund av den religiösa amulett hon bär runt halsen.

Relevanta tjänstemän rapporterade att det nya köpcentret fortfarande förväntas öppna denna månad den 20 septemberth.

Det var inte omedelbart klart om Chai skulle åtalas för olyckan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.