Överbliven algerier arresterad i Phuket

Phuket -

En algerisk man greps nära Chalongs polisstation för 193 dagars uppehåll.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att de hade blivit underrättade om en utlänning som stannat kvar genom ett tips som gavs av en anonym berörd medborgare.

På tisdag (12 septemberth) arresterade de en 29-årig algerisk man framför en närbutik mittemot Chalong polisstation på Chao Fa East Road i Mueang Phuket.

Han befanns ha stannat längre än sitt visum med 193 dagar. Han fördes till Chalong polisstation för att bli anklagad för övervistelse och väntar på utvisning.

Mannens namn släpptes inte av Chalong-polisen och han släppte inte omedelbart något uttalande.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.