Thailands inrikesminister Anutin önskar "Odelat Thailand" på sin födelsedag

Nationellt —

Anutin Charnvirakul, Thailands nya inrikesminister, firade sin 57-årsdag idag, den 13 september, och önskade nationell harmoni.

"Må heliga enheter bidra till att ge det thailändska folket lycka och robust hälsa. Må Thailand vara fritt från konflikter, och må den thailändska nationen utvecklas och blomstra”, sa Anutin på onsdagen vid Wat Ratchabophit i Bangkok under sitt tillfälliga födelsedagsfirande.

Inrikesministern, nu 57, hyllade den kungliga statyn av Hans Majestät Kung Chulalongkorn, Rama V, innan han hyllade Somdet Phra Maha Wirawong, sekreteraren till den högsta patriarken, vid templet.

Han åtföljdes av många regeringstjänstemän och medarbetare. Anutin tog sedan ett gruppfoto och lämnade templet till regeringsbyggnaden för att delta i det första officiella regeringsmötet för Thailands nya regering.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.