UPPDATERING: Kroppen av försvunnen båtkapten hittades i Phuket Sea

Phuket -

Kroppen av en försvunnen båtkapten har hittats efter att en båt kämpat med starka vågor i havet vid Rawai, Meuang Phuket.

Vår tidigare historia:

En person hittades död, en är fortfarande saknad, och två personer överlevde efter att en båt kämpat med starka vågor i havet vid Rawai, Meuang Phuket.

Nu till uppdateringen:

Royal Thai Navy Third Area Command berättade för Phuket Express på måndagen (11 septemberth) att kroppen av båtkaptenen Mr Wisit Songkhun, 44, hittades flytande nära den kapsejsade båten. Hans kropp fördes tillbaka till Chalong sjukhuset.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.