Berusad thailändsk man greps med pistol efter att ha gripit rysk kvinna i Patong

Patong –

En berusad thailändsk man greps med en pistol efter att han påstås ha gripit en rysk kvinna på ett hotell i Patong, men detaljerna om händelsen var ytterst begränsade.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på fredagen (8 septemberth) de underrättades om en incident på ett hotell i Patong. En thailändsk man som var berusad ska ha hållit en rysk kvinna inne i ett rum. Polisen hittade också en pistol inne i rummet.

Den thailändska mannen fördes till Patongs polisstation för vidare utredning och rättsliga åtgärder.

Detaljer om händelsen var dock extremt begränsade eftersom Patong-polisen citerade en fortsatt utredning på det oidentifierade hotellet.

Phuket Express noterade att Patongpolisen inte nämnde vem som rapporterade händelsen till dem och inte heller identifierade den thailändska mannen.

Namnet på den ryska kvinnan undanhölls också av polisen, även om detta var för hennes integritet och säkerhet som potentiellt offer.

Phuket Express kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar om denna historia om de släpps av relevanta myndigheter.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.